malcolm delaney fitxa Barça 2019
@fcbbasket

Malcolm Delaney s’ha convertit en nou fitxatge del Barça de bàsquet. El jugador de 30 anys i 1,91 metres d’alçada, una vegada superi el reconeixement mèdic, es vincularà amb el club blaugrana per una temporada, fins al juny de 2020, amb opció a una altra.

Es retroba amb Pesic

El base nord-americà es retrobarà amb Svetislav Pesic amb el qual va coincidir al Bayern de Munic la temporada 2013/14. Aquell curs, Delaney va jugar per primera vegada a l’Eurolliga, va guanyar la Lliga alemanya i va ser escollit MVP de la competició i de la final. L’any passat va jugar al Guangdong Souther Tigers xinès.

Experiència a Europa i a l’NBA

El seu primer club a Europa va ser l’Elan Chalon francès amb qui va guanyar una lliga i va tenir una mitjana de 15 punts per partit. La temporada següent, la 2012/13, va jugar al Budivelnik d’Ucraïna, amb el qual va arribar a les semifinals de l’Eurocup i va formar part del millor cinc de la competició.

Després de la seva etapa al Bayern de Munic, el 2014 va fitxar pel Lokomotiv Kuban. Amb el club rus va arribar a disputar l’Eurolliga el 2015, va jugar la Final Four i va ser escollit pel millor cinc de l’Eurolliga.

A l’estiu del 2016, Delaney va firmar amb els Atlanta Hawks de l’NBA,on va jugar 127 partits amb una mitjana de 5,7 punts.