@RCDEFemeni

El conjunt periquito ha caigut per 2-1 davant l’equip madrileny després d’avançar-se primer en el marcador. Les blanc-i-blaves s’han avançat primer a Matapiñonera amb un gol de Cristina Baudet, però els gols de Yasmin i Alba Mellado per part de les locals han regirat el marcador. Amb aquesta nova derrota l’Espanyol  acumula tres derrotes consecutives en aquest inici de lliga.

Una expulsió que va ajudar a restar

L’espanyol va anar clarament de més a menys. El gol de Cristina Baudet semblava un inici de canvi de dinàmica, però no ha estat així. Primer Yasmin ha aprofitat una bona centrada per rematar a plaer a causa de la baixa pressió de la defensa. A més a més, en el minut 54, Daniela Cruz ha vist la segona groga i ha deixat les periquites amb una menys sobre el terreny de joc. Per consumir la derrota, en el minut 80, Alba Mellado ha sorprès la portera Mimi amb un golàs.