El Barça ha superat el Madrid per 0 a 2 en el partit ajornat de la jornada 15 que no es va poder disputar a causa de la forta nevada que va caure a Madrid el 9 de gener. El tècnic Lluís Cortés, amb reserves de cara a la tornada de la Champions contra el PSG, no ha tingut problemes per superar les severes rivals i continuar invictes a la Lliga. Les blaugrana només necessiten quatre punts més per ser campiones.

Domini amb poc encert

El tècnic Lluís Cortés ha fet rotacions i la primera part ha estat de domini blaugrana, però sense sort de cara a porteria. Les blaugrana han obert la llauna al Centre Muncipal Antiguo Canódromo gràcies a un gol de Bruna Vilamala en el minut 31. Tot i que el Barça ha gaudit d’ocasions, el partit ha arribat al descans amb victòria per la mínima. A la segona part, el domini blaugrana ha predominat, però sense ocasions clares el Barça no ha pogut sentenciar fins al minut 83 amb una nova diana de Bruna que ha fet el definitiu 0 a 2 després de robar una pilota a la defensa madrilenya.

Era el partit més difícil dels que hem jugat fins ara i hem tret bona nota.