@FCBbasket

El Madrid s’ha proclamat campió de la Supercopa de bàsquet després de superar el Barça per 89 a 79. El blancs s’han mostrat molt sòlids com a conjunt al llarg de tot el partit.

Un Madrid molt fi

El primer quart entre el Madrid i el Barça ha estat d’allò més igualat. S’ha arribat al final dels primers minuts amb l’ajustat resultat de 21 a 20 favorable als blancs. Delaney ha mantingut el Barça dins dels partit amb dos triples determinants. En el segon quart, el Madrid ha sortit com una piconadora. Ha signat un parcial de 8 a 0 gràcies a la gran actuació dels dos fitxatges de la temporada: Laprovittola y Mickey. En aquest quart, el Madrid ha aconseguit la màxima diferència de punts fins al moment: 36-25. Fins al descans, els blancs s’han mostrat més endollats que els blaugrana i han arribat al final del segon quart amb un resultat de 48 a 33.

El Barça retalla distàncies, però és insuficient

En el tercer quart, el Barça ha sortit decidit a retallar distàncies a l’electrònic i ha anotat en 10 minuts un total de 30 punts. En els últims minuts, tot i la retallada dels blaugrana, els blancs no s’han deixat sorprendre i s’han mantingut al davant del marcador. Finalment, el conjunt de Pablo Laso s’ha imposat per un 89 a 79 definitiu i s’ha proclamat campió de la Supercopa de bàsquet.