Luuk de Jong va tornar-ho a fer. El davanter centre del Barça va marcar un gol en el temps afegit que va donar la victòria als culers per 2 a 3 al camp del Llevant. L’holandès ja fet sis gols a la Lliga.

A la primera part, Morales i res més

A la primera part l’únic destacable va ser la superjugada de Morales, que va desfer-se de tots els defenses, va picar i va voler fer una vaselina a Ter Stegen. L’alemany va tocar lleument la pilota i, finament, Eric Garcia va treure la pilota de la ratlla de gol.

Una segona part de bojos i amb tres penals en contra del Barça

La segona part va ser de bojos. L’àrbitre Munuera Montero va assenyalar tres penals en contra del FC Barcelona. El primer, als 51 minuts per una falta de Dani Alves sobre Son. José Luis Morales va enganyar Ter Stegen i va posar l’1 a 0 al marcador. El Barça no havia rebut cap penal en contra en tota la Lliga però, ves per on, al cap de quatre minuts del primer, Eric va tocar la pilota amb les mans. El segon penal a favor dels granotes va xutar-lo Roger, però Ter Stegen va aturar-li. Va ser el punt d’inflexió del matx, del possible 2 a 0 va passar-se a la remuntada barcelonista. Als 58 minuts Aubameyang va rematar de cap una bona centrada de Dembélé i va empatar el partit. L’entrada al camp de Pedri i de Gavi van millorar el joc blaugrana. Els dos van ser els protagonistes de l’1 a 2. Passada de Gavi cap a Pedri i el canari segella la remuntada als 63 minuts. Però el partit no s’havia acabat, en la recta final Munuera va veure penal de Lenglet a Dani Gómez i Melero no va fallar (2-2). Quan semblava que el partit acabaria amb empat al marcador, una centrada precisa de Jordi Alba des de l’esquerra va rematar-la perfectament de cap Luuk de Jong. Era el minut 92 i el gol de l’holandès va donar la victòria al Barça (2-3), fet que el tornava a situar segon classificat del campionat de Lliga a 12 punts del Reial Madrid però amb un partit menys disputat que els blancs.