Luka Cindric ha estat presentat com a nou jugador del Barça a la sala de premsa del Palau. Després de la desfeta dels blaugrana a la Champions la temporada passada, el croat arriba per ser una peça clau a l’hora d’assolir l’èxit europeu.

Luka Cindric, el líder que necessita el Barça

El nou fitxatge del Barça, Luka Cindric, s’ha mostrat molt il·lusionat en aquesta nova etapa i té molt clar quin és el paper que tindrà al vestidor blaugrana. En la seva presentació li han preguntat si es veia capaç de ser el líder del nou Barça i el croat ha afirmat que sí, que creu que pot ser el líder que necessita l’equip. Abans però, Luka ha assegurat que està molt feliç de formar part d’aquesta gran família i que “sempre havia somiat jugar algun dia al Barça”. Cindric, que lluirà el dorsal 25, també ha destacat que “des de sempre m’he vist dins d’aquest equip. M’agrada la seva manera de jugar”.

Un dels millors jugadors del món

En la presentació de Luka Cindric hi ha estat present el directiu responsable de la secció, Jordi Argemí, que ha destacat que el croat és “un dels millors jugadors del món”. A més a més, també l’han acompanyat el director de l’Àrea d’Esports Professionals, Albert Soler, i el mànager esportiu, David Barrufet. Aquest últim ha assegurat que Cindric “aportarà a l’equip quelcom que no tenim”. Albert Soler, per la seva part, ha considerat que “l’arribada de Luka és tot un repte. Volem ser un referent mundial en totes les seccions professionals”.