El dijous 11 de juny es reprendrà la Lliga i un dels protagonistes d’aquest tram final de temporada pot ser Luis Suárez. L’uruguaià s’està entrenant a un ritme alt, el mateix que els seus companys, i tot fa pensar que en breu rebrà l’alta mèdica.

Desitjant tornar a jugar

Aquest dijous, el davanter del Barça ha parlat pels mitjans del club i ha deixat clar que “em trobo bé i estic gaudint d’entrenar-me amb els meus companys”. Luis Suárez va ser operat del genoll dret al gener i s’havia de perdre tota la temporada, però l’aturada a causa del coronavirus ha permès al futbolista recuperar-se i, per tant, poder estar a disposició del tècnic, Quique Setién. De fet, el jugador ha explicat que “m’estic adaptant, perquè tornant d’una lesió sempre fa una mica de por”. El segon entrenador del Barça, Eder Sarabia, va dir que l’uruguaià seria el fitxatge del confinament del Barça.

A porta tancada

Suárez també ha parlat del fet de jugar els partits a porta tancada. Ha definit la situació com a “peculiar”, però ha recordat que ell ja va viure aquesta situació en el 2017, en un Barça-Las Palmas. El davanter té clar que el que han de fer és adaptar-se i intentar “guanyar el partits per endur-se la Lliga, que és el que volem”.

Luis Suárez parla del confinament

El nou del Barça ha dit que el confinament ha estat “difícil i complicat” amb els nens i els deures que els enviaven de l’escola. De totes maneres, és conscient que “hi ha hagut gent que ho passat pitjor”. El futbolista diu que “a poc a poc anem recuperant” una certa normalitat i que espera poder gaudir-la.