El jugador del Barça Luis Suárez ha estat l’encarregat de sortir en la roda de premsa prèvia a la tornada de les semifinals de la Champions contra el Liverpool. Malgrat el 3 a 0 aconseguit a l’anada, el davanter ha dit que “el rival és duríssim però nosaltres també tenim les nostres armes, per això som a les semifinals”.

Suárez ha parlat de la baixa confirmada de Mo Salah i Firmino, estrelles del conjunt anglès: “Per a ells són baixes importants però a nosaltres no ens canvia res la forma que tenim de plantejar el partit en un estadi amb tanta història, tenen altres jugadors i la majoria són internacionals”.

El temple d’Anfield

Suárez va ser jugador del Liverpool abans d’arribar al Barça i sap quins cops amagats tenen a l’estadi angles: “A part del bon resultat venim de cops durs en altres anys amb bons avantatges. Jugar a Anfield és jugar amb un jugador més. És un plus per a un jugador del Liverpool, però som professionals i hem d’estar a l’altura d’unes semifinals de Champions. Hem de ser conscients que ells des del primer instant aniran a totes. No hem de tenir pèrdues i no entrar en el partit d’anada i tornada”.

El davanter, que sí que va celebrar el seu gol en el partit d’anada, ha dit que no ho farà aquesta vegada: “Tinc tots els respectes per l’afició del Liverpool. Sóc un agraït i si marco no ho celebraré“.