Luis Enrique no es mossega la llengua. Si alguna cosa té el tècnic asturià és que és sincer i honest amb el que pensa i viu, i no s’amaga darrere tòpics o discursos políticament correctes. I ho ha tornat a demostrar. En l’última sessió de Twitch, el tècnic ha respost contundentment a un usuari que havia escrit al xat “Jo, a Catalunya, ni aigua”.

El castanyot de Luis Enrique

Luis Enrique estava explicant on donaria els diners que recapti de Twitch. Concretament, a la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia i al seu Pavelló de la Victòria, un espai dedicat als infants i les seves famílies que estan en cures d’oncologia.

En aquell moment, un usuari ha escrit al xat en castellà “Jo, a Catalunya, ni aigua”, llavors és quan Luis Enrique ha saltat ràpidament: “Si tu consideres que perquè una persona neixi en un lloc i parli d’una manera diferent o tingui la possibilitat de tenir dues llengües, no li vols donar els teus diners, fantàstic, ho respecto i, fins i tot, prefereixo que no li’n donis, això tracta d’ajudar les persones, i si algú creu que per néixer en un lloc és millor, preferim que no hi donis els teus diners, no volem els teus diners, gràcies”.