Lucy Bronze

Lucy Bronze pot sumar un nou títol al palmarès. La jugadora anglesa, una de les noves incorporacions del Barça per aquesta temporada 2022-2023, s’ha classificat per jugar la final de l’Eurocopa amb la seva selecció. És la tercera final a la qual accedeix Anglaterra i la primera vegada que es pot proclamar campiona.

Lucy Bronze i Anglaterra jugaran la final contra Alemanya, un rival potent

En un partit tan important es trobarà amb la potent selecció d’Alemanya, que lluitarà per endur-se la seva novena Eurocopa. Anglaterra, a més, és l’amfitriona d’aquesta Eurocopa, i la final es jugarà al mític estadi de Wembley, aquest diumenge 31 de juliol amb un ple absolut, un rècord de 90.000 espectadors per veure aquesta cloenda de l’Eurocopa femenina.

Lucy Bronze va marcar un gol i va donar una assistència a la semifinal

En el partit de semifinals de l’Eurocopa contra Suècia, Lucy Bronze hi va tenir un paper destacat. La jugadora de les anomenades “lionesses” (lleones), que ocupa la posició de lateral dret, va donar una assistència i també va marcar un gol, el segon del seu equip i el seu primer gol en aquesta Eurocopa 2022. La selecció anglesa va dominar de cap a cap el duel i va superar per quatre gols a zero el combinat suec, que tenia una altra blaugrana a les seves files, Fridolina Rölfo.