Logronyès Espanyol Segona Divisió
@RCDEspanyol

L’Espanyol continua la ratxa de bons resultats i suma la quarta victòria consecutiva. Els de Vicente Moreno s’han imposat al camp del Logronyès, equip al qual no havia guanyat mai a domicili. Amb el triomf per 0 a 3, els blanc-i-blaus es mantenen segons a la taula, a dos punts del líder, el Mallorca.

Golàs de Raúl de Tomás

Un Espanyol molt seriós ha aconseguit avançar-se en el marcador en el minut 17 gràcies a un golàs de falta de Raúl de Tomás. Era el premi al domini blanc-i-blau. RDT és d’aquells jugadors que marquen les diferències i a punt ha estat de fer el 0 a 2 en una rematada que ha refusat el porter Dani Giménez. Tot i això, el Logronyès no s’ha arronsat i ha buscat el gol de l’empat. Gorka Pérez ha enviat una rematada al pal. I quan els locals han aconseguit igualar més el partit, els de Vicente Moreno han deixat el matx gairebé sentenciat. Sergi Darder ha fet el 0 a 2 a poc d’arribar al descans. Aquest és el tercer gol de Darder, els tres en els últims quatre enfrontaments.

El Logronyès, sense reacció a la represa

La sentència ha arribat tot just començar la segona meitat. Javi Puado ha aconseguit el 0 a 3 amb una jugada personal de mèrit. El tercer gol ha acabat per enfonsar el Logronyès, ja que no ha estat capaç de reaccionar. L’Espanyol ha tingut opcions d’ampliar el marcador, però finalment el matx ha acabat amb un resultat que ha fet justícia al joc que s’ha vist al camp.