jugadors tests
@FCBarcelona_cat

La Lliga ha donat el vistiplau a la Ciutat Esportiva Joan Gamper del FC Barcelona, després de la revisió que ha fet aquest dimarts al matí un inspector de la Lliga. De fet, aquest dimecres els futbolistes del primer equip del Barça començaran a passar els tests de coronavirus. Són els dos pasos previs que han de superar tots els equips de Primera i Segona Divisió abans que els jugadors puguin tornar als entrenaments, després de l’aturada d’aquests i de la competició a causa del coronavirus.

La Lliga dona l’OK a la Ciutat Esportiva

Miguel Corredor, un dels directors habituals de partits de la Lliga, ha estat l’encarregat de visitar i repassar l’estat dels vestidors i els camps d’entrenament del Barça, després de la desinfecció que va fer el club. Un cop vist ha donat el vistiuplau i, per tant, el club blaugrana ja pot passar al segon estadi, que és el les revisions mèdiques que aquest dimecres hauran de passar els jugadors, tècnics i tot el personal necessari al voltant de l’equip.

Els tests aquest dimecres

El club ja ha anunciat que aquestes proves, que seran ràpides i individuals, començaran aquest dimecres. Els jugadors arribaran a la Ciutat Esportiva ambs els seus cotxes i no n’hauran de baixar per fer-los les revisions mèdiques. Un cop fets els tests s’haurà d’esperar als resultats i un cop es tinguin ja es podrà retornar als entrenaments.