tebas

La Lliga i l’Associció de Futbolistes Espanyols estan negociant un acord per saber com han de quedar els salaris dels futbolistes davant la crisi del coronavirus i l’aturada, de moment, indefinida de la competició.

La Lliga i l’AFE busquen el millor acord

Els escenaris possibles són diversos. Des que es reprengui la competició fins que aquesta quedi suspesa o s’hagi de jugar partits cada dos o tres dies. Davant les diferents opcions hi ha diferents possibilitats. El president de la Lliga, Javier Tebas, però, ha desmentit una informació de la Cadena COPE dient que si no es juga cap més partit, els futbolistes es rebaixaran el sou un 10 %. La informació seguia explicant que si la Lliga tornava l’AFE acceptava jugar cada 48 hores, però aleshores els jugadors cobrarien entre un 15 i un 20 % més. Tebas ha dit que tot és una “fake news” i que, de moment, no hi ha cap acord d’aquest tipus. El president de la patronal sí que ha dit que estan negociant amb l’AFE per trobar solucions serioses.

El Barça negocia amb els jugadors una rebaixa del sou

El Barça, davant d’aquest escenari incert, ja ha plantejat als jugadors una rebaixa del sou. El club ho ha comunicat a la plantilla i aquesta està estudiant la proposta i esperant com es desenvolupen els esdeveniments.