Barça

El Barça ha guanyat el Llevant per 3 a 6 i aquest diumenge jugarà la final de la Copa d’Espanya davant el Movistar Inter. El partit contra els valencians ha estat igualat i no s’ha decidit fins als últims minuts. Adolfo,amb un triplet, ha estat el jugador clau dels blaugrana.

El Barça, negat de cara a porteria

El partit ha començat amb el Barça dominant, però ha estat el Llevant qui s’ha avançat en el marcador. Marcenio ha desviat el llançament d’una falta i s’ha marcat en pròpia porta l’1 a 0. Als blaugrana els ha costat generar perill en l’atac estàtic, ja que no han trobat escletxes en la defensa valenciana. A més, no han estat efectius en la definició i el porter del Llevant, Fede, també ha estat molt encertat. Aquestes circumstàncies i un pal de Coelho en els últims segons de la primera part han fet que al descans s’hi arribés amb l’1 a 0.

Adolfo signa un triplet

La segona part ha començat molt millor per al Barça, ja que encara no havien passat dos minuts quan Ximbinha ha aconseguit l’empat a un. El Llevant no s’ha enfonsat i en una jugada d’estratègia Gallo ha creuat i ajustat la pilota per fer el 2 a 1. Els blaugrana han reaccionat amb rapidesa i, després que Ferrao enviés una pilota al pal, ha estat Coelho, també en una jugada d’estratègia, qui ha aconseguit l’empat a 2. El partit s’ha igualat i qualsevol jugada podia decantar la balança i, en aquest aspecte, el Barça ha estat més encertat. Adolfo ha rematat una falta per fer el 2 a 3 i ha posat per primer cop els d’Andreu Plaza al davant del marcador. El Llevant, però, no ha trigat gaire a empatar a 3 gràcies a Pedro Toro. El partit s’ha obert i una assistència de Dyego l’ha rematada Ximbinha fent pujar el 3 a 4. Els valencians han buscat l’empat amb el porter jugador i en la primera jugada Adolfo ha recuperat la pilota i ha fet el 3 a 5. Ja en els últims segons Adolfo ha tornat a robar una pilota i ha sentenciat la semifinal amb el 3 a 6.