Llevant - Barça (3-3)
@FCBarcelona_cat

El Barça s’ha despertat del somni al remodelat Ciutat de València i ha perdut gairebé totes les opcions de guanyar la Lliga. Una segona part per oblidar dels blaugrana els ha sentenciat. L’equip de Koeman guanyava per 0 a 2 al descans i ha acabat empatant a 3. El lideratge queda a un punt en espera del que facin l’Atlètic de Madrid i el Reial Madrid.

Dos gols per situar-se líder a la primera part

La primera ocasió de gol ha estat per a l’equip de Koeman. Pedri, al primer minut, ha xutat des de dins l’àrea i la pilota ha sortit llepant el travesser. I, quatre minuts més tard, el canari l’ha tornat a tenir, però el seu xut ha topat amb el porter.

L’embranzida inicial dels blaugrana, que han vestit de rosa i negre, ha durat un quart d’hora. Des d’aquest moment, el Llevant s’ha començat a apropar a la porteria de Ter Stegen. Però ha aparegut Messi. Ha estat al minut 26. Una centrada d’Alba l’ha rematada l’argentí i han fet el primer gol del partit i el seu 29è a la Lliga.

El Barça ha buscat el segon gol. Jordi Alba ha tingut una bona ocasió dos minuts després del gol. El seu xut ha sortit desviat. I al minut 34 ha arribat el gol dels de Koeman. Un ràpid contraatac de Messi i Dembélé l’ha convertit Pedri en el 0 a 2, resultat amb què s’ha arribat al descans.

Pedri celebra un gol en el Llevant - Barça

El Llevant aprofita la desaparició del Barça

A la segona part, el Barça ha sortit sense tensió. Els primers minuts de la represa han estat de domini granota i fruit d’això ha arribat el gol del conjunt de Paco López. Melero, de cap, al minut 57, ha fet l’1 a 2. El conjunt de Koeman estava desaparegut i els valencians ho han aprofitat. Morales ha fet l’empat a 2 dos minuts més tard. El Barça ha perdut 11 pilotes en el seu camp en els primers 15 minuts de la represa.

Els jugadors del Barça han estat conscients de la seva situació i han reaccionat. Dembélé, cinc minuts després del gol de Morales, ha posat el 2 a 3 amb un fort xut que ha entrat per l’escaire de la porteria d’Aitor. Ha estat, però, un miratge i el Llevant ha tornat a demostrar que quan un equip té confiança pot fer moltes coses. Al minut 80, una centrada de Toño l’ha rematada Sergio León i ha fet l’empat a 3.

Amb l’empat davant el Llevant, el Barça queda a un punt del líder, de l’Atlètic de Madrid i només un miracle faria que els blaugrana es proclamin campions de Lliga.