Barça futbol sala final Llevant segon partit

Hi haurà tercer partit. El Barça ha forçat el desempat del play-off pel títol després de guanyar a la pista del Llevant per 3 a 4 i tot es decidirà el proper dimecres dia 30.

Dyego ratifica la gran primera meitat del Barça

Els d’Andreu Plaza han començat molt bé. Amb Dídac de porter jugador han generat perill constant sobre la porteria del Llevant. De fet, Esquerdinha s’ha topat amb la fusta, una tònica de l’eliminatòria, al minut 5. Els valencians han exigit al porter blaugrana però el camp feia baixada cap a la porteria local. L’assetjament del Barça ha acabat amb el gol de Dyego al minut 15.

Celebració dels jugadors del FC Barcelona de futbol sala després d'un gol de Dyego
El Barça de futbol sala ha forçat el tercer partit. Foto: @FCBfutbolsala

Més Dyego contra l’assetjament

El pas per vestidors ha refredat el joc del Barça. Els blaugrana no han pogut mantenir el ritme i el Llevant ha fet una passa endavant que ha acabat amb el gol de Gallo als tres minuts de la represa. Dídac s’ha fet enorme en els millors moments d’uns locals que ha posat al Barça contra les cordes amb una ocasió rere l’altra. L’agonia ha pagat la pena perquè Dyego s’ha fet el porter local per tornar a avançar els blaugrana. El capità s’ha carregat l’equip a l’esquena i ha fet el gol de la remuntada a cinc minuts pel final. Llevant ha tret el porter jugador i André Coelho s’ha encarregat de marcar des de la seva àrea per deixar mig sentenciat el matx.

Patiment fins al final

Marcenio, en un contraatac, ha fet l’1 a 4, però Rivillos, a un minut per al final, ha tornat a retallar distàncies. El patiment no s’ha acabat perquè Rafa Usín ha posat l’ai al cor amb el 3 a 4. Un partit que estava al sac no s’ha acabat de lligar i s’ha pogut dir blat per poc. Però s’ha pogut dir. Dimecres 30 de juny a les 20 h, es decidirà el campió de Lliga al Palau Blaugrana.