Espanyol B
@RCDEspanyol

L’Espanyol B ha superat el Lleida en la seva visita al Camp d’Esports en la setzena jornada de lliga de la Segona Divisó B. L’equip blanc-i-blau ha superat els lleidetans per 0 a 3 gràcies als gols de Becerra, Pedro Torres i Jofre. L’equip entrenat per José Aurelio Gay després de guanyar 2-0 a L’Hospitalet en la darrera jornada, suma una bona ratxa de dues victòries consecutives que fan que surti de la zona de play-off de descens.

L’Espanyol B aprofita les seves ocasions en la primera part

El partit ha començat amb una ocasió de gol claríssima per part del Lleida al minut 4. Una canonada d’Eneko que ha atrapat Joan García. Ha estat en la següent acció, quan l’Espanyol B ha fet el primer gol en una molt bona triangulació que ha finalitzat Becerra al minut 6 de partit.

Al minut 23, el jugador del Lleida Abel Molinero, ha hagut de ser substuït abans d’hora per lesió i ha entrat Álvaro González. A partir d’aquí, poques ocasions per part dels dos equips, però, al minut 25, Gori ha centrat des del costat dret perquè Becerra remati de cap, el porter del conjunt lleidatà Pau Torres refusi, i Pedro Torres aprofiti que la pilota ha caigut als seus peus per marcar el seu primer gol com a jugador de l’Espanyol B.

Després del segon gol ‘perico’, el partit s’ha animat i els dos equips han tingut ocasions, el Lleida s’ha espavilat amb un Eneko endollat que ha tingut diverses oportunitats de fer gol, però no les ha aprofitat.

El Lleida estreny, però no és suficient

El Lleida, conscient que havia de remuntar, ha començat la segona meitat amb una marxa més. Les bones ocasions per part dels lleidatans han fet lluir al porter ‘perico’ Joan García, que ha completat un partit molt bo. Al minut 59, ha intervingut providencial en un cop de cap de Fall que ha estat a punt de fer gol i, Eneko, al 61, ha tornat a provar sort en un xut que ha acabat al lateral de la xarxa de la porteria de l’Espanyol B, després d’una jugada ben trenada. Quan millor estava jugant el Lleida, l’Espanyol B ha fet el tercer en una bona combinació que ha finalitzat Jofre.

Amb el tercer gol el conjunt blanc-i-blau ha controlat la resta del partit. Les úniques ocasions de perill per part dels lleidatans han estat un xut de Joan López que ha passat prop de l’escaire al minut 81 i un xut de falta que Marc Martínez ha estavellat al travesser al minut 88.

Amb aquest partit, l’Espanyol B aconsegueix trenar dues victòries consecutives i sortir de la zona de descens, mentre que el Lleida suma dues derrotes seguides i baixa a la quarta posició, fora del play-off d’ascens.