llagostera play-off

El Llagostera, com a campió del grup 5 de Tercera Divisió, s’enfrontarà al Portugalete. El rival dels gironins serà el campió del grup basc. El primer partit es disputarà al Municipal de Llagostera dissabte 25 de maig a les 18 h i la tornada, a La Florida. El partits es disputaran el cap de setmana del 25 i 26 de maig l’anada i l’1 i 2 de juny la tornada. El guanyador d’aquesta eliminatòria pujarà a la Segona Divisió B i el perdedor encara tindrà una altra oportunitat incorporant-se a la segona ronda de la resta d’eliminatòries per a l’ascens.

El campió basc

El Club Portugalete ha estat el campió del grup 4 de Tercera Divisió. El club gironí no ha tingut rival i ha quedat campió amb 86 punts, amb només quatre derrotes. A casa, són un equip temible que hi ha guanyat tots els partits menys els dos últims, quan l’equip ja estava classificat per al play-off d’ascens.

 

 

Així ha anat el sorteig del play-off a Segona Divisió B

Els rivals dels altres equips catalans

L’Horta, l’Hospitalet i el Prat han estat la resta dels equips que han participat en el sorteig del play-off d’ascens a Segona Divisió B. L’Hospitalet ho jugarà contra l’Algesires; l’Horta, contra el Moralo, i el Prat, contra el Ceuta.