A la primera semifinal, el Llagostera ha sortit amb les piles carregades i ha disposat de bones ocasions que no ha estat capaç de materialitzar. A partir de la mitja hora, el joc s’ha frenat una mica i s’ha generat molt poc perill. La segona part ha estat igual que el final de la primera, amb dos equips amb molt de respecte i sense atacar gaire. Quan semblava que s’aniria als penals, Nuha ha robat la cartera a l’últim defensor i, sol davant del porter, ha fet l’1 a 0. Era el minut 86 i el marcador ja no s’ha mogut.

La segona semifinal ha estat molt més entretinguda, amb bones ocasions per a tots dos equips. El Prat, però, ha tingut les millors. Fins a dues pilotes al pal han estavellat els del Baix Llobregat a la primera part. A la segona part ha arribat el festí de gols. El primer l’ha fet Rosillo, al 53, en acabar una jugada d’estratègia. Al minut 72, Oribe ha fet el segon amb un bon xut des de fora l’àrea i Fran Bea, de penal, ha sentenciat el partit 10 minuts després. L’Hospitalet ha fet el gol de l’honor al 86 amb un gran xut de falta de Canario.

SEMIFINAL 1

CF BADALONA: Álex Sánchez (Marcos), Fran Grima (Maestre), Joan Castillo, Lolo, Boniquet, Tacón (Lázaro), Cárdenas (Ferrón), Bermudo, Sergio Gómez (Abraham), Moha (Joaquín) i Enric Gallego (Jordi).

UE LLAGOSTERA: Moragón, Vallho, Óscar Álvarez (Aimar), Enric Pi (David Cano), Masó (Barón), Tito (Barnils), Pitu, Fullana, Sellarès (Manga), Chamorro (Nuha) i Eloy Gila (Aumatell).

Gols: 0-1, Nuha min. 86

SEMIFINAL 2

AE Prat: Toni (Ramos), Álvaro, Murillo (Lucas), Vivó(Sierra), Larios (Artabe), Granell (Manu), Ignacio (Guille), Sebas (Fer), Matas(Oribe), Fran i Víctor (Kante).

CE L’Hospitalet: Craviotto, Peque (Mousa), Valentín (Oriol), Viale (Pedro), Moyano, Pau (Fragoso), Ivan (Provencio), Pol (Alan), Carreño (Mario), Manel i Bebo (Canario).

Gols: 1-0, Rosillo min. 53. 2-0 Oribe min. 72, 3-0 Fran Bea (p) min. 82 3-1. Canario min. 86