L’Espanyol debuta aquest dimecres a les 19 h a la Copa del Rei. Els blanc-i-blaus visiten en aquesta primera eliminatòria, que és a partit únic, el camp del Llagostera.

L’Espanyol arriba en dinàmica positiva

Els de Vicente Moreno arriben al partit en dinàmica positiva. Encadenen quatre victòries consecutives a la Lliga, primer cop que ho aconsegueixen en tota la temporada, i, a més, al camp del Logronyès l’equip va donar bones sensacions. El tècnic ha destacat que els “fa il·lusió la Copa” i que volen guanyar per continuar endavant. Tot i enfrontar-se amb un equip de categoria inferior, el Llagostera milita a Segona B, l’entrenador no se’n refia i diu que hauran de sortir concentrats per tirar el partit endavant. Els blanc-i-blaus, a més, jugaran en una superfície a la qual estan poc habituats, com és la gespa artificial, però això tampoc no creuen que ha de ser un contratemps. Moreno no podrà comptar amb Darder, que amb molèsties està descartat. Tot fa pensar que el tècnic farà rotacions i donarà minuts als jugadors menys habituals.

El Llagostera es fa fort a casa

El Llagostera no arriba en un bon moment a aquesta primera eliminatòria de la Copa del Rei. Els gironins van perdre clarament el cap de setmana passat al camp del Gimnàstic de Tarragona. De totes maneres, el Llagostera és un equip fort a casa, ha guanyat els dos últims partits que hi ha jugat. A més, dona la casualitat que han estat victòries contra el Barça B i l’Espanyol B. Podria ser que a la Copa els gironins es tornessin a enfrontar amb jugadors del filial blanc-i-blau.