ROBERT MASIH, president del Catalunya Cricket Club "Alguns jugadors ja s'estan preparant per jugar a la lliga, però ens falta encara molta gent que vingui i practiqui criquet amb nosaltres." ALBERT MARCO, director del Consell Català de l'Esport "El criquet té una singularitat, i és que els partits poden durar de quatre a cinc dies i això suposa a escala turística, pel que fa al desplaçament de persones, un moviment econòmic important. La realitat és que els col·lectius anglesos de criquet van allà on calgui a veure partits, i també la gent del Pakistan o l'Índia és un dels seus esports de capçalera." RITA MARZOA, Òmnium Cultural "Creiem que l'esport és una manera vàlida també d'intentar connectar-nos tots els catalans d'orígens diversos a partir també de la llengua pròpia, i en aquest sentit és la feina que vol fer òminum de suport a aquest dia del criquet català."

Actualment hi ha una trentena d’equips a Catalunya que competeixen entre si, però encara no existeix un camp oficial per poder jugar partits internacionals.

Al matí s’ha disputat un partit amistós entre diversos jugadors d’equips de Girona contra una selecció de jugadors d’equips de l’àrea metropolitana de Barcelona. L’arrelament del criquet a Catalunya compta amb el suport institucional del Consell Català de l’Esport i de l’Ajuntament de Barcelona, així com de diverses entitats com Òmnium Cultural, Casa Àsia o Servei Solidari. Actualment el Catalunya Cricket Club està buscant patrocinadors asiàtics perquè la localitat de Santa Susanna, al Maresme, aculli el primer camp oficial d’aquest esport a Catalunya. Quan aquest equipament esportiu estigui enllestit permetrà potenciar el turisme esportiu.