Les jugadores de Sergio Manzano han sumat un triomf davant el Sant Josep mallorquí en un partit frenètic (61-59). El Lima Horta encadena tres victòries en tres jornades disputades. Eliana Soriano (17 punts) i Maria Martiánez (13 punts) han estat les jugadores més destacades, mentre que Gual (17 punts) ha estat la millor visitant.

Punts i ritme a la primera meitat

Tant Lima Horta com Sant Josep han encarat el partit amb molta intensitat. Les visitants, amb més partits jugats fins al moment, han dominat els primers minuts. Diferents parcials de les mallorquines han fet que les locals no poguessin posar-se per davant. L’equip visitant ha pogut ampliar l’avantatge, però l’elevat nombre de faltes personals que han comès ho ha impedit. La jugadora més destacada ha estat Eliana Soriano, del Lima Horta, amb 14 punts abans del descans. Al final de la primera meitat el resultat era favorable al Sant Josep per 39-43.

Nervis, imprecisió i pocs punts

El tercer període ha estat marcat pels errors dels dos equips en accions ofensives. Tant el Lima Horta com el Sant Josep han encistellat menys de 10 punts. L’eficàcia d’algunes jugadores locals ha establert un avantatge de sis punts quan faltaven quatre minuts. Una bona ratxa de Maria Martiáñez (nou punts en 15 minuts) ha obert la diferència al marcador. Lenga, la pívot visitant, ha fet un parcial de quatre punts que han deixat l’equip a tan sols una cistella. Amb 61-59 i quatre segons restants, Elenga ha pogut igualar el matx, però ha errat el tir.