El Lima Horta ha guanyat al Sant Adrià per un contundent  78 a 50. Un partit molt exigent que enfrontava les locals amb el líder provisional de la lliga, el Sant Adrià. Les de Sergi Manzano han sabut afrontar i plantar cara des del primer minut, amb una defensa titànica i un percentatge d’anotació envejable, el millor de la temporada a casa fins al moment.

Primera part espectacular de les hortenques

El Lima Horta ha sortit al partit amb molta intensitat i decisió. En el primer quart, les jugadores de Sergi Manzano les han encistellat de tots els colors, una efectivitat que encara no havien trobat fins al partit d’avui. El Sant Adrià ha intentat retallar distàncies però s’ha trobat amb un Lima Horta molt sòlid al darrere. El final del primer període ha reflectit un contundent 16 – 2. En el segon quart, el Sant Adrià s’ha intentat apropar al marcador però la bona defensa col·lectiva del Lima no ho ha permès. S’ha arribat al final del segon quart amb el resultat de 39 a 24.

Després del descans, la dinàmica de partit no ha canviat. El Lima Horta ha continuat molt fi en atac encistellant des de totes les distàncies. El Sant Adrià ha intentat replicar i frenar el ritme anotador local, però les adrianenques han acabat perdent per 78 a 50. Amb aquesta victòria el Lima Horta es fa fort a la part alta de la classificació i es manté en cinquè, en posicions de play-off.