Sumar victòries a la nova Lliga Challenge serà car aquesta temporada. El Lima Horta ha perdut per 50 a 59 davant l’Osés Construcción Ardoi, amb tres victòries en tres jornades. De fet, les navarreses ha anat sempre per davant en el marcador. La jugadora visitant més efectiva ha estat Diana Cabrera, que ha anotat 17 punts i n’ha aconseguit 26 de valoració.

Reacció, tot i les errades

El Lima Horta ha acumulat trams de partit amb parcials de 0 a 10 en contra, però Sergi Manzano ha esperonat l’equip, que ha reaccionat. Ho ha fet, sobretot, en l’últim quart, quan les hortenques han arribat a col·locar-se a tres punts de les navarreses. Paula Tutusaus, 10 punts i 11 de valoració, ha estat una de les més destacades.

En els últims minuts, però, la falta de concentració en els rebots ha condemnat les barcelonines a sumar la tercera derrota en els tres partits disputats.

Objectiu: permanència

L’entrenador del Lima Horta, Sergi Manzano, no pateix pel mal inici en la lliga. De fet, apunta que “amb la intensitat amb què estem entrenant i amb què juguem, tard o d’hora [les victòries] arribaran”. I ha remarcat que l’objectiu és la permanència: “Això acaba de començar i queden 27 jornades”, ha reblat.