Victòria important de l’equip Senior femení del Lima Horta contra un Ibaizabal que només ha oposat resistència en els primers dos quarts de l’enfrontament.

Una primera meitat massa irregular

Les jugadores del conjunt barceloní han sortit adormides i, lluny de plantar cara a l’equip basc, han vist com el seu entrenador demanava el primer temps mort del partit quan el parcial era ja de 4-12 havent passat només tres minuts de partit.

Després de l’esbroncada, el Lima Horta ha reaccionat i, a l’inici del segon període, s’ha avançat per primera vegada en el marcador (21-19). Però, quan tot feia pensar que la situació ja estava controlada, un parcial de 3-12 tot just abans del descans ha tornat a deixar les locals set punts abaix (24-31).

Reacció immediata al tercer quart

La reunió a vestidors ha fet reaccionar i de quina manera les hortenques. Un triple en la primera possessió del tercer quart ha estat el millor inici per un equip que ha acabat remuntant els sets punts i escapant-se vuit més abans d’arribar als últims deu minuts del partit (43-35).

Aquest coixí no s’ha reduït en l’últim període, més aviat al contrari, s’ha eixamplat. L’equip de Biscaia ha patit un Lima Horta que ha dificultat molt la seva circulació de pilota durant tota la segona meitat i que l’ha deixat sense opcions de victòria per acabar tancant el matx amb un resultat final de 63-52.

Després d’aquesta gran remuntada l’equip de Sergi Manzano viatjarà a Lleó el cap de setmana vinent per enfrontar-se al segon classificat de la lliga, el Patatas Hijolusa.