El Lima Horta ha perdut contra el Cadí La Seu, equip de la Lliga Femenina Endesa, per un clar 41 a 57. El partit disputat a Artesa de Segre, Lleida, ha estat una bona presa de contacte per al Lima Horta, que ha aguantat fins al descans. En el tercer període ha aparegut la nord-americana Taylor Koenen, que ha decidit el partit amb 21 punts.

Parcial de 0 a 8 i remuntada

El partit ha començat de la pitjor manera per a les barcelonines, que han encaixat un parcial de 0 a 8 i, a més, han estat els primers cinc minuts de partit sense anotar cap punt. El Cadí La Seu ha disposat d’un avantatge màxim de nou punts. El resultat al final del primer quart ha estat de 4 a 11.

En el segon quart, l’equip dirigit per Sergio Manzano, que només porta 13 dies de pretemporada, ha aconseguit un parcial de 0 a 4 en els primers minuts que ha esperonat el Lima. Eliana Soriano, quan faltaven tres segons per al descans, ha aconseguit empatar el partit a 22.

Les màximes anotadores del Lima Horta en el primer temps han estat Tutusaus i Cristina Soriano, amb cinc punts. Per al Cadí han estat Laura Peña i Jewel Tunstull, amb sis punts.

Taylor Koenen marca la diferència

Taylor Koenen, nova jugadora fitxada del Baxi Ferrol, ha despertat i ha anotat 11 punts en el tercer quart. La nord-americana del Cadí La Seu ha estat imparable i la màxima anotadora del partit amb 21 punts. En aquest quart, el Lima Horta ha encaixat un parcial de 7 a 24, 29 a 46.