El Lima Horta ha guanyat el Barça CBS. Les hortenques s’han embutxacat la victòria gràcies a la seva superioritat davant les blaugrana amb el resultat de 63 a 48. Abans del matx el Barça i el Lima Horta estaven en 5a i 6a posicions, respectivament. Però amb aquest triomf, les de Sergi Manzano han aconseguit avançar les blaugrana i col·locar-se cinquenes amb 31 punts.

Primer parcial amb final molt ajustat

El derbi barceloní ha començat intens. El Lima Horta ha estat l’encarregat d’encetar el marcador davant un Barça que ha pressionat defensivament però que no ha estat resolutiu. Les hortenques han aconseguit distanciar-se i obtenir el domini del partit en atac aconseguint encertar la majoria dels tirs a cistella. L’hortenca Nairin de la Torre ha realitzat el triple que ha fet doblar el resultat de 18 a 9 per a les locals. El primer quart s’ha tancat amb el marcador en 18 a 13, amb un Lima Horta molt més encertat. El segon quart el Barça ha tingut millor punteria que a l’inici però les de Sergi Manzano han sabut llegir els espais i s’han mantingut superiors. Pocs minuts abans d’acabar la primera part les blaugrana han crescut i han sumat punts fins a situar-se a només quatre del rival i deixar el marcador en 30 a 26.

L’Horta no decau i remata el partit

Només començar les visitants han encaixat un triple de l’hortenca Pujol. Les blaugrana han respost anotant, però no ha estat suficient per avançar-se. L’Horta ha seguit estant més fi en atac i molt elèctric. Malgrat l’esforç del Barça amb tirs que els han servit per sumar, no ha pogut vèncer l’encert indiscutible de l’equip local. El tercer quart ha acabat amb el resultat de 46 a 33. L’últim quart s’ha seguit el mateix patró. El Barça no ha pogut desfer la bona estratègia del Lima Horta i s’ha quedat encallat. Les locals ho han aprofitat per arribar al final del segon parcial amb una victòria clara del Lima Horta per 63 a 48.