El Barça s’encamina cap al campionat de l’OK Lliga. La victòria per 3 a 7 a la pista del Liceo, el seu principal rival per aconseguir el títol, deixa els blaugrana líders en solitari amb un avantatge de tres punts sobre els gallecs. Una diferència que pot ser clau, ja que els d’Edu Castro depenen d’ells mateixos per guanyar la Lliga. El partit era vital després que el Liceo assaltés el Palau a la primera volta per 3 gols a 4.

Primera meitat blaugrana

Liceo i Barça han començat el matx amb molt de respecte conscients del que s’hi estaven jugant. La igualtat l’ha trencada Helder Nunes, al minut 7, amb un xut llunyà que ha sorprès el porter Carles Grau. El seu homònim blaugrana, Egurrola, ha aturat un penal, abans que Nunes, de nou, fes el segon del Barça. El porter blaugrana no ha pogut evitar l’1 a 2 d’Adroher de falta directa, però acte seguit, Pablo Álvarez ha afusellat Grau per fer que el Barça marxés al descans 1 a 3.

El Barça esvaeix qualsevol intent de remuntada

El descans no ha variat el signe del partit i els blaugrana han tornat a la pista de la millor manera, amb l’1 a 4 de Matías Pascual després d’una gran jugada de Bargalló. La superioritat barcelonina s’ha tornat a plasmar amb l’1 a 5 de Pau Bargalló de falta directa, que ha deixat el Liceo estabornit. Els gallecs, però, no han llançat la tovallola i Dava Torres, quan faltaven nou minuts, ha retallat distàncies. Un bri d’esperança que els ha durat dos minuts. El temps que ha trigat Helder Nunes a fer el seu hat-trick particular des del punt de penal i que ha acabat de sentenciar el partit. Adroher ha intentat posar emoció amb el 3 a 6 però Matías Pascual s’ha encarregat d’ensorrar qualsevol opció de remuntada.