Primera derrota de la temporada de l’Horta, que no acaba de funcionar en els partits al Feliu i Codina, on encara no coneix la victòria. Un gol de Jiménez ha donat la victòria al Granollers.

A la primera part, els d’Horta podrien haver fet algun gol, però no han tingut la sort de cara. Tot el contrari que el Granollers, que s’ha trobat un regal del porter local per fer el 0 a 1, obra de Jiménez. Els locals han buscat la remuntada i s’hi han pogut veure oportunitats de gols per part dels dos equips. Al final, els nervis s’han apoderat de Villegas i Orozco, que han deixat els seus conjunts amb un home menys, en una acció poc mereixedora de vermella.

UA Horta: Aquilue, Verastegui, Muntané, Esteve, Vall, Millán (Gres, min 72), Rubio (Fernández, min 60), Tejera (Cusso, min 70), Villegas, Trives (Casar, min 45), Pereira (Albano, min 70).

EC Granollers: Rivademar, Pinadella, Cifuentes (Gerard, min 71), Bellavista, Guijarro (Galera, min 80), Serrano (Adama, min 85), Cosme, Enrich, Jiménez (Ezzejjari, min 73), Matito (Lucas, min 87), García.

Gol: 0-1, Jiménez, min 51