Molt bon partit dels jugadors de la Unió Atlètica d’Horta, que han aconseguit una important victòria al camp del Palamós.

Un triomf que s’ha gestat a la primera meitat, tot i que el conjunt barceloní ha sortit amb alguns dubtes al terreny de joc.

Els que s’han lluït primer han estat els porters. Quintí ha blocat el xut d’Arranz que s’havia quedat el darrer en l’un contra un i, tot seguit, ha estat Andrés qui ha tret, com si fos un porter d’handbol, el xut de Medina.

Medina, dels més incisius, també ho ha provat rebent el servei d’un córner, però el seu cop de cap ha marcat per damunt del travesser.

Eren els millors minuts del Palamós que ha anat de més a menys en el partit. La rematada, un pèl acrobàtica d’Henry, apagava el domini local en aquest primer temps.

L’Horta, per contra, ho ha aprofitat i ha agafat el testimoni. El 1 a 0 ha arribat d’una bona combinació entre Adri Lledó, Nolla i Arranz. El jove migcampista ha deixat la pilota a Nolla i aquest ha connectat amb Arranz, que ha afusellat la porteria local amb un xut creuat. Un gol que Arranz, avui sí, ha celebrat efusivament.

Després Edgar ho ha intentat des de més distància, però el seu xut ha sortit desviat.

El Palamós volia empatar, però no tenia el domini del joc, una de les aproximacions ha nascut a les botes de Marc Gelmà que ha fet la passada per Caballero que ha trobat l’exterior de la porteria.

Arranz novament ha estat protagonista i hauria pogut fer el segon, però ha acabat a terra.

Just abans que el Palamós tingués l’ocasió més clara per empatar. Medina, a boca de gol, envia fora la pilota.

L’Horta ha seguit amb el comandament del joc i el segon gol no ha trigat gaire més. Quatre minuts abans del descans, Arranz rep una passada a l’espai en posició correcta i fa el segon, tot aixecant la pilota en la mesura justa per damunt del porter, ja vençut.

La segona meitat no ha tingut gaires oportunitats de perill i l’Horta ha sabut mantenir el resultat fins al final.

El Palamós ha reclamat penal en aquesta acció sobre Medina que l’àrbitre no ha concedit.

Pablo, que ha sortit a la segona part, ha xutat massa tova la pilota que ha anat a parar a les mans de Quintí.

I Guillem gairebé ha estat a punt de sorprendre Andrés quan ha fet un mal rebuig que podria haver estat un gol en pròpia porteria.

Fora d’ensurts, l’Horta ha certificat la victòria amb els dos gols de la primera meitat i ara ja pensa en la propera jornada, el matx que l’enfrontarà al Vilafranca al Feliu i Codina.