El partit ha començat mogut i trepidant. L’Horta ha estat el primer a marcar. En el minut 2, Xavi Torrent de cap inaugurava el marcador. L’Hermes, però, ha reaccionat amb rapidesa i només cinc minuts més tard ha empatat. Guaje, amb un xut creuat, ha fet l’1 a 1. La pluja de gols no s’ha aturat aquí, ja que Sergi Arranz a la sortida d’un córner ha fet l’1 a 2. La gent en aquest primer quart d’hora de partit no ha tingut temps d’avorrir-se, tot el contrari: Barry remata al travesser i Genís aprofita el rebuig per fer el tercer dels barcelonins. Els locals no han perdut la cara al partit i han buscat retallar diferències i ho han aconseguit. Vergés ha rematat de cap aquest llançament de falta i amb el 2 a 3 s’ha arribat al descans. La segona part, com era d’esperar, no ha estat tan intensa. L’Horta ha encarrilat el partit en aquest fantàstic llançament de falta d’Óscar, que ha tret les teranyines de l’escaire de la porteria. L’Hermes no ha llançat la tovallola i, quan faltava un quart d’hora per al final, Fini ha fet el tercer i ha posat emoció al tram final del partit, però el marcador ja no s’ha mogut.