Primera part marcada pels penals i per les aturades del porter de l’Horta, Andrés. Els hortencs s’han avançat, després que l’àrbitre considerés mans de Ricarte i assenyalés penal. L’encarregat de llançar-lo i transformar-lo ha estat Gueri. En el tram final de la primera part, el Prat ha estat ben a prop de l’empat. El primer que l’ha tingut ha estat Rosillo, però Andrés ha rebutjat el xut del penal. Just abans del descans el porter hortenc ha tornat a ser protagonista, traient una mà miraculosa per per evitar el gol. Quan no ha pogut fer res Andrés ha estat a l’inici de la segona part. No ha pogut evitar el gol de Padilla, que significava l’un a un. L’Horta però no ha abaixat el cap i en el minut 65 Coro ha tornat a avançar els hortencs, fent l’1 a 2, que ha estat el resultat definitiu.