Els de Xavi Molist es van avançar ben aviat, al minut cinc, amb un gol de Pablo Beguer. L’àrbitre no va assenyalar un possible penal del Girona per mans i durant la primera part l’Horta no va tancar el partit en diverses ocasions. Just en començar la segona part el filial gironí va igualar el matx amb un gol de Ferran López, però Sergi Arranz va tornar a situar els blanc-i-negres al davant. A partir d’aquest moment tots dos conjunts van alternar les oportunitats de marcar, però no va ser fins al darrer sospir que el Girona B va marcar. En un llançament de córner Moha va deixar el definitiu 2 a 2 i van volar dos punts del Feliu i Codina. Amb el partit d’ahir acaba la primera volta i l’Horta segueix liderant el grup 1 de la Primera Catalana amb 31 punts. Això sí, el segueixen de ben a prop l’Andorra amb 29, el Mollet i el Farners amb 28 i el Sants amb 27.