La segona setmana de pretemporada és difícil treure conclusions d'un equip en construcció i l'Horta ho és. A més a més, la càrrega d'entrenaments influeix a vegades en el rendiment dels jugadors. Davant el San Lorenzo de Terrassa, que juga a la Segona Catalana, els del Feliu i Codina no van poder passar de l'empat a un. El domini dels locals es va fer palès al minut 31. Després d'una bona jugada de Miguelito, Adrián Canelada va aconseguir l'1 a 0. El conjunt egarenc, però, no va abaixar els braços i va empatar tot just abans d'arribar al descans. L'autor va ser Bruno. A la segona meitat, i amb molts canvis en tots dos conjunts, el domini altern i les ocasions van ser per als dos equips, però cap no va ser capaç de superar la porteria rival. XAVI MOLIST, entrenador de la UA Horta " Ara ja comencem a intentar buscar l'equip inicial que jugarà el dia del Lloret, ara que cadascú s'espabili, m'han ofert coses alguns, a d'altres els ha costat més oferir-me i ara que cadascú es guanyi el lloc." L'Horta jugarà dos amistosos més aquest cap de setmana contra equips de Primera Catalana. Al camp del Terrassa dissabte i al Feliu i Codina, diumenge, contra el Castelldefels.