JOSEP MARIA CASANOVAS, director de l'LKXA Barcelona Extreme "Considerem que és una molt bona xifra, estem parlant d'esports d'acció, fins ara s'han considerat minuritaris però també creiem que hi ha un creixement, un potencial creixement molt important darrere aquests esports. El que volíem aquest primer any realment posar el peu molt bé en el nivell esportiu, hem apostat molt per fer competicions del més alt nivell i perquè realment la distribució, el senyal televisiu també fos de primera qualitat per demostrar al món sencer que érem capaços de desenvolupar una gran competició d'accions d'esports aquí a Barcelona."

L’Extreme Barcelona ha tornat a situar la ciutat dins el panorama europeu i mundial dels esports extrems i urbans. Després d’un cap de setmana ple de competicions d’esports d’acció urbans, aquest dilluns s’han començat a desmuntar les instal·lacions que han servit per a les diferents proves.

Per part de l’organització valoren molt positivament el funcionament de la prova, i el volen enfocar-la més com un festival dels esports d’acció. Més de 22 .000 espectadors van visitat el Parc del Fòrum, on s’ha ubicat l’Extreme Barcelona, una xifra que té marge de creixement.