PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Sobretot la primera part hem estat a molt bon nivell i ens hem posat un a zero, però podria haver estat una diferència més gran. La veritat és que hem treballat molt bé tant en atac com en defensa. I a la segona part s'ha notat una mica el cansament del dimecres també com teníem baixes i no hem volgut forçar alguns jugadors i clar teníem menys canvis. Ells han fet dos equips pràcticament i es notava. Però bé al final crec que el resultat és just, i contents."

L’Europa va jugar amb el Mollet al Nou Sardenya. Els de Pedro Dólera van guanyar per 2 a 0 en un dels millors partits de la pretemporada. En els primers 45 minuts, el domini escapulat era total, control de pilota i aproximacions a porteria. Al minut 16, una passada en llarg de Guzman va habilitar a Ramon Rovira que sol davant de Cesc De Bode va fer el primer dels escapulats. Al descans, Dólera va haver d’improvisar un vestidor peculiar per donar la xerrada als jugadors, va ser en una part de la graderia, ja que els vestidors estan en obres. A la segona part l’Europa va continuar arribant a la porteria del Mollet, però no va acabar de materialitzar les ocasions. Va ser al minut 70, quan Javi Lara va fer una passada espectacular des del mig del camp, Roberto Camacho va fer un control amb la cama dreta i amb un xut amb l’exterior del peu va superar el porter del Mollet. 2 a 0 i victòria en el penúltim partit de pretemporada.

2 – CE Europa: Rafa Leva, Édgar, Víctor Duran, Cano, León, Mañosa, Camacho, Guzman, Cebri, Delmàs i Rovira. També van jugar: Torres, Alberto, Gatell, Epitié, Javi Lara i Diego.

0- Mollet: Cesc, Kike, Javi, Osuna, Quim, Berni, Gerard, Uri, Novo, Maillo i German. També van jugar: Lluís, Juanjo, Riki, Dani, Bravo, Cristian, Álex Gil, Ruben i Adrian.

Gols: 1-0 (Rovira, 16′); 2-0 (Camacho, 70′).