Abans del partit, minut de silenci per Carlos Pacheco, exentrenador i per Maria Cinta Lopez, sòcia número tres del club. El matx ha començat amb un Santboià llançat a l'atac i creant perill a la porteria de Rafa Leva. Al minut 15, primer xut de l'Europa, Cebri des del mig del camp ha intentar sorprendre Jaume Albert. Un minut més tard, els escapulats han reclamat penal sobre Dani Romero. De nou, Romero ho ha intentat de cap, però la pilota ha acabat a les mans del porter. Al minut 25, una pilota mal rebutjada per Edgar ha acabat als peus de Jordi Martinez, que, sol, amb l'esquerra, ha superat Rafa Leva. A partir d'aquest moment el partit s'ha escalfat i l'àrbitre gironí Jose Maria Quintana Carmona no ha sabut aturar la duresa. Fins que Javi Lara, al minut 31, ha vist la targeta groga per una entrada en què ha rebut un cop que li ha oberta una cella. Jugant amb 10 jugadors l'Europa, el Santboià ha tingut una bona oportunitat de fer el segon, però Rafa Leva ha estat providencial. Després de cinc minuts a la banda, Javi Lara ha pogut incorporar-se al partit. L'Europa ha intentat fer l'empat abans del descans, però no ha estat possible. Només començar el segon temps, Rovira ha posat a prova Jaume Albert, que ha enviat la pilota a córner. Al minut 52, Cebri, en un salt, s'ha lesionat. Pendents de les proves mèdiques, s'haurà de confirmar si té un trencament dels creuats. Ha estat substituït per Carlos Guzman, precisament en la següent jugada Guzman ha rebut una passada de Romero i amb la dreta ha aconseguit l'empat. El jugador escapulat ha celebrat el gol assenyalant el cel i ha trencat a plorar, per la pèrdua ahir d'un familiar. L'Europa ha seguit treballant i buscant la victòria. Vuit minuts abans del final, Roberto Camacho ha superat la defensa per velocitat i amb un toc de qualitat ha fet el segon per a l'Europa. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "El que no volíem era posar-nos en contra en el marcador i ens ho hem trobat així. Però bé, l'equip com sempre, ha anat a poc a poc, lluitant fins al final. I crec que el mèrit de la victòria li volíem dedicar a la nostra sòcia, la senyora Cinta, que sempre ha estat amb nosaltres i tenia un punt més de motivació." En el temps afegit jugada polèmica, els jugadors de Miguel López ha reclamat penal de Javi Lara sobre Jordi Martínez. MIGUEL LÓPEZ, entrenador del FC Santboià "Penalti de llibre, penalti de llibre, i l'àrbitre no ha tingut, bé no ha tingut o no l'ha vist o no sap el que ha passat, que no la xiulat, però això és una acció puntual, si parlem del partit, el partit ha sigut això." Victòria important per a l'Europa, que situa l'equip de Pedro Dólera tercer a la classificació, a sis punts del líder, el Cornellà.

2 – CE Europa:

Rafa Leva, Édgar, Alberto, Víctor Duran, Aitor Torres, Valderas, Javi Lara, Camacho, Romero (Diego, 65′), Cebri (Guzman, 54′) i Rovira (Cano, 84′).
1 – FC Santboià: Jaume Albert, Isaac, Dani Iglesias (Javi Calvo, 58′), Erencia, Fran (Joel, 71′), Heredia, Del Moral (Cristian, 61′), Ivan Díaz, Jordi Martínez, Jaime i Sergio.
Gols: 0-1 (Jordi Martínez, 25′); 1-1 (Guzman, 55′); 2-1 (Camacho, 82′).