L’Europa femení va aconseguir l’accés a les semifinals de la Copa Catalunya després de superar el Sant Gabriel per 4 a 3. La primera part va ser clarament escapulada i les d’Àlvaro del Blanco es van situar amb un 4 a 0 al descans amb dos gols d’Andrea Porto i dos més de Clara. Fins i tot la portera gracienca va aturar una pena màxima. Però a la represa les de Sant Andrià van fer un pas endavant i Laura Chamizo va fer el primer gol. Laura Galceran, amb un molt bon llançament de falta, va fer el segon. De nou, Laura Chamizo va marcar per fer el tercer del Sant Gabriel. En els darrers minuts del partit les de Gràcia van patir però finalment van aconseguir la classificació per a les semifinals de la Copa Catalunya, que es jugaran a l’agost agost i en què s’enfrontaran al Futbol Club Barcelona.