L'Europa s'ha classificat per a la fase següent de la Copa Catalunya. Els escapulats s'han imposat als penals contra el Castelldefels després d'empatar a 2. El partit ha començat malament per a l'Europa. En la primera jugada, el Castelldefels s'ha avançat en el minut 9 amb un gol de Cervantes. Els graciencs han reacionat i abans del descans han empatat el partit. Javi Sánchez ha empatat en el minut 20 i 8 minuts després Ignacio ha aprofitat una pressió de Sánchez al porter per capgirar el marcador. Semblava que l'Europa ja ho tenia però just començar la segona part, Prieto ha tornat a empatar. Amb el 2 a 2 s'ha arribat al final i en els penals l'Europa ha superat el seu rival per 3 a 1.

EUROPA: Rafa Leva, Dot, Víctor Duran, Alberto, Pastells (Alegre, 68′), Putxi, Ignacio (Camacho, 72′), Javi Lara (Vives, 72′), Javi Sánchez (Poves, 68′), Padilla (Guzman, 56′) i Nils (Rovira, 56′).

CASTELLDEFELS: August, Borja, Aitor Lario (Marc Martínez, 62′), Uri, Mario, Jorge Sánchez (Oriol Cortés, 71′), Cervantes (Jonathan Reina, 77′), Pelegrín (Adrian Ruiz, 45′), Pedro Bravo (Cano, 45′), Gilberto i Sergio Prieto.

ÀRBITRE: José Antonio Fernández Morillo (Barcelona). Assistit per Sergio Manjón Villazala i Ainara Andrea Acevedo Dudley.

TARGETES: Grogues a Putxi i Javi Lara (Europa) i a Uri (Castelldefels).

GOLS: 0-1 (Cervantes, 9′); 1-1 (Javi Sánchez, 20′); 2-1 (Ignacio, 28′); 2-2 (Borja, 46′).

TANDA DE PENALS: Resultat de 3-1 per l’Europa. Comença xutant l’Europa: Camacho (GOL) / Gilberto (per sobre el travesser) / Rovira (GOL) / Cano (GOL) / Putxi (atura el porter) / Adrian Ruiz (atura el porter) / Vives (GOL) / Mario (per sobre el travesser).