L’Ascó ha dominat els primers minuts, però no ha disposat de bones i clares ocasions de gol. A mesura que avançava el matx l’Europa ha igualat el partit i en el minut 26 Dani Pujol, després d’una paret amb Abel Rita ha fet l’1 a 0. L’enfrontament es posava de cara per als graciencs, però a la mitja hora de joc Fran Bea ha estat expulsat per doble targeta groga per aquest cop al clatell a Socias. I l’Ascó ha reclamat penal en aquesta jugada sobre Bertomeu, però l’àrbitre ha interpretat que no hi havia falta. A la segona part, l’Europa amb un jugador menys s’ha tancat al darrere i ha defensat a capa i espasa l’avantatge. L’Ascó ha tingut diverses ocasions, però el gol ha arribat amb una centrada sense perill que pentina enrere Varona i que Fer no pot atrapar. Els graciencs es mantenen sis punts per sobre del descens.