El partit ha començat amb un Europa dominador però de mica en mica l'equip d'Agustín Vacas ha anat entrant en el joc. Al minut 25, falta a favor del Martinenc i Velillas ha fet el primer gol del partit. Quan semblava que s'arribava al descans amb 1 a 0 ha arribat el gol escapulat. Roberto Camacho ha fet l'empat en una centrada xut de Nils. Només començar la segona part galleda d'aigua freda per als vermells. Ignació ha centrat i Padilla, tot sol de cap, ha fet el segon. Cinc minuts més tard Serrano ha lluitat una pilota dins l'àrea que ha caigut a Elhadji, que amb un xut sec amb l'esquerra ha fet el 2 a 2. Però al minut 65, l'Europa ha creat una gran jugada de combinacions fins que Javi Lara s'ha quedat sol davant de Carulla i d'un toc suau i precís ha fet el tercer dels de Gràcia. El definitiu 2 a 4 ha vingut en un llançament de córner que ha rematat Padilla amb el cap. Tres punts per l'equip de Pedro Dólera i un Martinenc que ha certificat el descens de categoria.

FC MARTINENC: Carulla, Álex, Vivó, Aleix, Sergio, Céspedes, Serrano, Pitu, Elhadji, Velillas i Éric (Roger, 83′).

CE EUROPA: Rafa Leva, Dot, Alberto, Cano, Alegre, Putxi, Nils (Lozano, 74′), Javi Lara (Víctor Duran, 83′), Ignacio, Padilla i Camacho (Rovira, 60′).

ÀRBITRE: Juan Manuel Vico Moreno (Barcelona), assistit per Micael Erlich i David Barón Ajenjo (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Sergio i Céspedes (Martinenc) i a Rovira (Europa). Vermella directa a Álex -minut 81- (Martinenc).

GOLS: 1-0 (Velillas, 24′); 1-1 (Camacho, 41′); 1-2 (Padilla, 46′); 2-2 (Elhadji, 52′); 2-3 (Javi Lara, 64′); 2-4 (Padilla, 72′).