L’Europa s’ha convertit en un gegant a Terrassa, en un partit que se li ha girat en contra de seguida. Ferreira ha rematat una falta lateral per fer l’1-0 quan encara corria el minut 3. Però els graciencs no s’han arronsat i han pressionat els egarencs fins aconseguir l’empat. Javi Navarro ha cavalcat la banda en una jugada personal fins entrar dins l’àrea i afusellar Ortega amb xut per tot l’escaire.

Al segon temps, l’Europa ha tornat el cop inicial al Terrassa. Al minut 47, Varona ha aprofitat una jugada embolicada dins l’àrea per caçar la pilota i fer l’1-2.

El Terrassa ha provat d’intimidar l’Europa a dalt, però la intensitat i la pressió defensiva dels graciencs han impossibilitat la reacció local. Al minut 71, la connexió Ángel de la Torre-Raíllo ha esclatat i s’ha convertit en el gol de la sentència. L’Europa és ara a dos punts del play-off.