L'Europa ha caigut eliminat del play-off d'ascens a la Segona Divisió B contra el Jerez després de perdre per 2 a 0 al Manuel Calzado. En un camp impracticable cap dels dos conjunts ha tingut el control del joc. A la mitja hora de partit, i en un llançament de banda, l'àrbitre madrileny Sergio Olivera ha assenyalat penal de Dot sobre Juan German. El davanter del Jerez s'ha encarregat de transformar la pena màxima. Quan faltaven tres minuts per al descans, Rafa Leva ha tret amb el peu un xut de Chema. A la represa tot ha continuat igual, això sí l'Europa ha creat una mica més de perill. Quan semblava que l'eliminatòria se n'anava a la pròrroga l'Europa ha rebut una galleda d'aigua freda, Chema amb un xut amb la dreta des de la frontal ha fet el segon dels verd-i-negres. L'equip de Pedro Dólera ha buscat el gol fins al final del partit però no ha arribat, i un any més l'il·lusió de l'ascens ha quedat frustrada.

El partit s’ha posat molt en contra ben aviat amb un penal rigorós de Dot. Juan Germán ha enganyat Rafa Leva i ha equilibrat l’eliminatòria. L’Europa ha buscat un gol que li donés aire però el porter Álex ha tornat a ser providencial en un xut de Padilla. La remuntada local s’ha consumat amb un gol de Chema, que ha donat el pas a les semifinals.
La decepció a l’expedició escapulada era absoluta i posa punt final a una bona temporada que ha acabat amb l’eliminació del play-off a la primera ronda. El tècnic, Pedro Dólera, ens ha parlat de l’ambient que s’han trobat a Jerez i del seu futur.

JEREZ CF: Álex, Pedro Oliva, Héctor Gallego, Jesús Cruz, Barrero, Toboso (Miguel Pérez, min 68), Juan Germán, Jorge Zafra (Parra, min 69), Bolaños (Aguinaco, min 91), Oli i Chema.

CE EUROPA: Rafa Leva, Dot (Camacho, min 86), Alberto, Cano, Pastells, Putxi, Ignacio, Javi Lara, Poves, Padilla i Nils (Rovira, min 78).

ÀRBITRE: Sergio Olivera Sánchez (Madrid) assistit per Daniel Carrasquilla López i Agustín Fuentes Castaño (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Pedro Oliva, Jesús Cruz, Toboso, Jorge Zafra i Chema (Jerez) i a Padilla (Europa).

GOLS: 1-0 (Juan Germán -p-, min 30); 2-0 (Chema, min 86).