PEDRO DÓLERA, entrenador CE Europa "Després del gol de l'empat, s'ha liat el que s'ha liat i d'aquí, doncs, s'ha anat i és així de clar, nosaltres en aquestes històries no hi podem entrar i aquí és on ens equivoquem."

Els cinc gols van arribar a la segona part. Jorge Sánchez va avançar els locals de penal i després va ser Javi Sánchez qui va marcar el 2 a 0 per al Castelldefels. Els últims cinc minuts van ser d’infart. Parres amb un gol fantàstic va fer el 2 a 1. I en el minut 90 Alberto González va fer l’empat a 2 gràcies a un gol fantasma. Ja en el minut 93 un altre gol fantasma, aquest cop de Sascha, que va donar la victòria al Castelldefels. El partit va acabar amb molta tensió tant fora com dins del camp.