L'Europa ha presentat les credencials a la lluita pel títol amb una victòria al camp de la Pobla de Mafumet, un rival directe. Abans de començar el partit un canvi de darrera hora. Rafa Leva ha notat molèsties al genoll i Sergio Fernàndez ha estat titular en el partit i el debut a la porteria escapulada. Els primers 45 minuts han començat igualats però al quart d'hora Poves ha obert el marcador. L'equip de Pedro Dólera ha controlat el joc la resta de la primera part. A la represa els de Martin Posse han sortit més forts i han creat ocasions, però les intervencions de Sergio Fernández han estat clau. Fins i tot Alex Cano ha tret una pilota sota pals. Quan semblava que l'Europa ja ho tenia tot lligat, al minut 89 Sergi Gestí ha fet l'empat de la Pobla, cares llargues dels jugadors escapulats. Però han cregut, i al minut 95, en un córner que ha llançat Javi Lara, Alex Cano ha fet el segon dels de Gràcia. Un gol èpic que rellança l'equip cap a la lluita pel primer lloc. Els jugadors i el cos tècnic ho han celebrat.

CF POBLA MAFUMET:

Alberto Varo, Bertomeu (Marc Vadillo, 65′), Villaça, Roger Bonet, Denis Coch, Albert Miravent, Gabi López (Álvaro Fernández, 74′), Tortosa, Sergi Moreno, Alfons Serra (Sergi Gestí, 85′) i Emaná.

CE EUROPA: Sergio,  Dot, Alberto, Cano, Pastells, Putxi, Ignacio (Javi Sánchez, 75′), Javi Lara, Poves, Guzman (Valderas, 86′) i Camacho (Nils, 68′).

ÀRBITRE: David Garcia Rosel (Girona) assistit per Gerard Nierga Gelabert i Ibrahim El Abdi Zahnini (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Tortosa, Sergi Moreno i Marc Vadillo (Pobla de Mafumet) i Alberto, Cano, Javi Sánchez i al tècnic Pedro Dólera (Europa).

GOLS: .0-1 (Poves, 14′); 1-1 (Sergi Gestí, 89′); 1-2 (Cano, 95′).