L’Europa s’ha endut el XXIIIè Trofeu Vila de Gràcia després de guanyar el Lleida en un partit que ha necessitat tanda de penals en finalitzar 1-1 els 90 minuts reglamentaris. Sergi Monsó ha avançat l’Europa al minut 42 de la segona part després d’un refús del porter visitant. Tot i que aquest gol semblava definitiu, el Lleida, mitjançant Huertas, ha estat capaç d’empatar només un minut abans del final del partit, cosa que ha obligat a decidir el Vila de Gràcia amb una tanda de penals en què els escapulats s’han imposat per 4-3. El porter de l’Europa, Joan Compte, que havia començat el partit a la banqueta, ha aturat els dos darrers penals que li han llançat, cosa que ha permès a l’Europa endur-se el trofeu, que s’ha disputat a l’estadi Nou Sardenya.

L’entrenador de l’Europa, David Vilajoana, ha destacat el triomf contra el Lleida, un equip “d’una categoria superior a la nostra”. No obstant això, també ha puntualitzat que “queda molta feina per fer si volem arribar a jugar un bon futbol”.

Ara, els homes de Vilajoana començaran a preparar el debut a la Lliga, en què s’enfrontaran al FC Martinenc. El partit es jugarà aquest diumenge, a les 19.30 h, al Nou Sardenya i marcarà l’inici de la temporada a la Tercera Divisió per a ambdós conjunts.