L’Europa ha aconseguit els tres punts cinc minuts abans del final gràcies a un gol de Cebri en una jugada que ha agafat a la defensa vilafranquina desprotegida. A la primera part el matx ha estat exempt d’ocasions a ambdues porteries en un joc centrat en les pilotades a l’esquena de la defensa. Ha estat en el segons 45 minuts quan el partit s’ha obert i els de Pedro Dólera han gaudit d’un parell d’ocasions que podrien haver acabat en el primer gol. També el Vilafranca ha desaprofitat els seus contraatacs, sobretot un un quart d’hora abans del final, que el defensa ha tret sota pals amb Rafa Leva venut. Finalment, Cebri, al minut 86,  sí que ha convertit en gol l’ocasió més clara, definint a la perfecció una contra en un mal servei de porteria del Vilafranca. Amb l’1-0, el partit ha mort en les interrupcions i l’Europa suma tres punts vitals per l’objectiu de l’ascens a Segona Divisió B.