L'Europa ha tret un punt al camp del Gavà en el debut del defensa Albert Cuadras. Cap del dos equips no tenia el domini del joc i s'han anat alternant les arribades però sense perill. Al minut 20, Cebri ha tingut la primera ocasió de l'Europa, però no ha pogut superar el porter del Gavà. En un llançament de falta Cano ha estat a punt de marcar però un defensa de cap ha enviat a córner. Els d'Albert Poch només han creat perill a pilota aturada, Biyong no ha arribat a rematar. Llavors ha tingut una bona ocasió Carlos Guzmán: en una falta s'ha quedat tot sol davant de Ceballos, ha volgut ajustar i la pilota ha sortit fora. Quiles ha tret una falta i la pilota ha anat per sobre del travesser. A la represa tot igual, fins que ha entrat Javi Sánchez i s'ha creat més perill. Primer una rematada de cap de Marc Esteban que Ceballos ha tret a córner. En el llançament de cantonada ha arribat el gol dels de Pedro Dólera, Javi Sáncehz només feia un minut que era al camp i de cap ha fet el 0 a 1. Al minut 78, Ceballos ha penjat una pilota perquè la lluités Biyong, Rafa Leva ha sortit i ha fet penal al davanter blaugrana. Leva ha vist targeta groga i Quiles ha convertit la pena màxima. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "No els pots retreure res. Hem tingut una sola errada que ha sigut la jugada aquesta del penal, i hem tingut infinitat d'ocasions com quatre claríssimes i quan no les fas ho pagues i és el que tenim." Malgrat encaixar l'empat els de Gràcia han seguit a l'atac i han gaudit d'unes quantes ocasions. Javi Lara ha enviat per sobre del travesser, Javi Sánchez ha fet el mateix en una rematada de cap. La darrera dels escapulats ha estat per Carlos Guzmán, però el seu xut ha sortit molt desviat. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Claríssimament nosaltres hem portat el pes del partit, hem fet tot el que havíem de fer per guanyar. Però torno a dir que si no la fiques dins lògicament ho pagues i avui ha sigut aquest partit, hem tingut la possessió, hem tingut les ocasions i ha sigut una llàstima." PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Ha estat molt bé, la veritat és que realment s'ha adaptat molt bé a l'equip. Lògicament, el primer partit que jugues estàs limitat perquè tens més dubtes i encara has de pensar el que has de fer. Però bé, content per l'aportació i ara a competir."

CF GAVÀ: Ceballos, Juanito, Unzué, Blanchart, Campos, Uri, Masuet, Julian (Sergio López, min 72), Biyong (Grau, min 82), Cristian (Alberto, min 86) i Quiles.

CE EUROPA: Rafa Leva, Guillem, Vivó, Cano, Cuadras, Javi Lara, Rovira, Marc Esteban (Valderas, min 82), Cebri (Javi Sánchez, min 57), Guzmán i Camacho (Charly Ruiz, min 77).

ÀRBITRE: Josep Subirats Matamoros (Tarragona).

TARGETES: Grogues a Ceballos, Blanchart i Biyong (Gavà) i a Rafa Leva, Vivó, Marc Esteban i Camacho (Europa). Vermella directa a Uri -minut 93- (Gavà) i al segon entrenador Dani Contreras -minut 93- (Europa).

GOLS: 0-1, Javi Sánchez (min 58); 1-1, Quiles, p. (min 70).