PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "L'altre dia a Rubí vàrem fer un partidàs, se'ns va criticar perquè vàrem perdre. Avui hem jugat molt pitjor o amb un nivell molt inferior al de l'altre dia, perquè ells ens ho permetien i nosaltres podíem jugar i avui no, i avui hem guanyat. Ho hem dit mil vegades, que volem futbol galàctic o guanyar." Galàctic, que diguem galàctic, no gaire. Això sí, han guanyat en un partit ensopit, molt travat i amb poques ocasions davant del Vic. La més perillosa de la primera part, una centrada de Guzmán que Roger Segalés ha pentinat i la pilota ha anat al pal, ha estat al minut 43. A la segona part, més ocasions que en els primers 45 minuts. Al 26, Javi Lara ha fet el primer després d'una centrada de Guzmán. Al minut 42, expulsió del capità del Vic per doble groga. Dos minuts més tard, bonica jugada de l'Europa. Nils ha controlat una pilota, ha fet la passada per Delmàs, aquest ha deixat assegut el porter del Vic amb una retallada i ha enviat la pilota al fons de la porteria. 2 a 0 i el Nou Sardenya ha respirat tranquil·lament. Així ha tret Pedro Dólera la tensió acumulada. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "La veritat és que estic molt content perquè hem sabut tenir la paciència i estar ben situats i esperar el nostre moment. Havia d'arribar, ha arribat i l'hem aprofitat." La propera jornada l'Europa s'enfrontarà al Prat a domicili un partit que serà molt complicat per als escapulats.

EUROPA: Rafa Leva, Aitor Torres, Cano, Alberto, Pociello, Ivan Álvarez, Peque (Nils, 88′), Delmàs, Segalés (Èric Blasco, 60′), Guzmán i Gatell (Javi Lara, 60′).

VIC: Adrian Buetas, Carrascal, Jordi Pla, Cervantes (Sergi, 75′), Héctor (Alguer, 81′), Molist, Óscar Muñoz, Casas, Pol Coll, Poves (Soler, 58′) i Guillem.

ÀRBITRE: Juan Rodríguez Portoles

TARGETES: Grogues a Aitor Torres (Europa) i a Carrascal -dues i expulsió minut 86-, Jordi Pla, Héctor, Casas, Pol Coll i Poves (Vic). Expulsió dels segons entrenadors al minut 44: Dani Contreras (Europa) i Jordi Larraz (Vic).

GOLS: 1-0 (Javi Lara, 71′); 2-0 (Delmàs, 89′).