La sortida gracienca a Les Grasses ha estat immillorable. Poves ha fet el primer als 30 segons de partit. I al minut 7 ha arribat el segon, obra de Padilla. Els locals no s’han resignat i han començat ha creat algunes ocasions. Al minut 24, en una jugada llarga Cano ha retallat diferències. Abans del descans els escapulats han tingut el tercer, primer amb un xut de Nils i tot seguit amb una rematada doble en un corner. A la represa els graciencs han buscat fer el tercer per acabar el partit amb tranquil·litat, però els de Pedro Dólera han patit fins als últims minuts. Roberto Camacho ha enviat un pilota al travesser i en la continuació de la jugada Alex Poves ha sentenciat amb l’1 a 3.

SANTFELIUENC FC: Santi, Édgar, Faura, Ortiz, Rovira, Tena, Maldo (Ivan, 72′), Bolaños (Joserra, 64′), Cano, Toro i Eric (Quiles, 72′).

CE EUROPA: Rafa Leva, Pastells, Alberto, Cano, Alegre, Javi Lara, Ignacio (Rovira, 66′), Guzman (Valderas, 84′), Poves, Padilla i Nils (Camacho, 81′).

ÀRBITRE: Brian Díaz Díaz (Sabadell), assistit per Alejandro Cabezas Moya (Terrassa) i Daniel Galera Serrano (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Maldo (Santfeliuenc) i Alberto i Cano (Europa).

GOLS: 0-1 (Poves, 1′); 0-2 (Padilla, 7′); 1-2 (Cano, 24′); 1-3 (Poves, 82′).